Gewichtsbegeleiding van een huisdier

Gratis begeleiding bij obesitas
Een slanke kat of hond gaat een stuk prettiger en gezonder door het leven. Maar afvallen lijkt soms een onmogelijke klus. Daarom heeft Glas diergeneeskunde een gratis afvalprogramma samengesteld waarmee uw hond of kat door middel van de juiste begeleiding en speciale dieetvoeding verantwoord kunt afvallen.

Hoe ziet het afvalprogramma eruit?
Als uw hond of kat in aanmerking komt voor deelname zal u tijdens de kennismakingsafspraak uitleg krijgen over het streefgewicht, de nieuwe voeding en de hoeveelheid voer. Daarnaast krijgt u tips en ideeën hoe u het afvallen voor u en uw huisdier leuk kunt houden.

Onze voedingconsulenten Iemkje Annema zal u tijdens gehele afvalprogramma begeleiden en tijdens diverse vervolgafspraken (om de 14 dagen) ondersteunen. Tijdens het traject zullen we, met uw toestemming foto’s maken om het gewichtsverlies van uw huisdier te volgen.

Begeleiding en afspraken geheel gratis
Het afvalprogramma loopt door totdat uw huisdier het streefgewicht heeft bereikt. Het advies en de afspraken tijdens het afvalprogramma zijn geheel gratis. U betaalt enkel de voeding van Royal Canin voor hond of kat!

Heeft u vragen kunt u contact opnemen met de praktijk.