Gezelschapsdieren

Bij Glas Diergeneeskunde kunt u in Diever en in Bovensmilde terecht voor de behandeling van uw huisdier bij een van onze gezelschapsdierenartsen. Samen met gediplomeerde dierenartsassistentes besteden wij de grootst mogelijke zorg aan uw huisdier.

In onze modern uitgeruste kliniek in Diever hebben wij de beschikking over digitale röntgen, bloedanalyse- en echoapparatuur voor nadere diagnostiek. Ook werken we nauw samen met tweedelijnsklinieken in de regio.

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende zaken zoals vaccinaties, castraties/sterilisaties en tandheelkundige behandelingen, maar natuurlijk ook voor grotere operaties en intensieve verpleging. Om lange wachttijden te voorkomen en om aan uw huisdier voldoende aandacht te kunnen besteden vindt behandeling plaats op afspraak. Hiervoor kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 bellen. Het is ook mogelijk om ’s avonds op afspraak te komen.

Door regelmatige bijscholing van zowel de dierenartsen als het paraveterinaire team blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde en kunt u uw huisdier met een gerust hart aan ons toevertrouwen